Website illustration

Website

Een passie voor het internet, gekoppeld aan een doorgedreven technische kennis. Voeg hierbij een uitgebreide ervaring in wat al dan niet werkt op het web en je weet dat ook jij het resultaat van onze sites zal weten te smaken.

Ruby, PHP, XHTML, XML voor ons zijn het geen vreemden. Dat is ook de reden dat we niet alleen top-websites ontwikkelen, maar jou ook perfect kunnen adviseren gedurende het ganse traject. Welke pistes te bewandelen, welke technische oplossingen te gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw ideeën perfect tot uiting komen, welke de beste architectuur is voor jouw website, Blimp begeleidt je stap voor stap.


Webshop illustration

Webshop

Als er één type van websites is waar onze uitgebreide expertise op het vlak van usability, zo mogelijk, nog meer zijn nut bewijst, dan is dat ongetwijfeld de webshop. Je probeert hier namelijk een bezoeker te overhalen om rechtstreeks op jouw site een dienst of product te laten aankopen.

Door middel van Analytics kunnen de resultaten van jouw webshop na lancering perfect worden opgevolgd en geoptimaliseerd waar mogelijk. Op die manier zorgen we voor het beste resultaat voor jouw investering.


Webapp illustration

Webapplicatie

Op een bepaald moment komt elk bedrijf tot de constatatie dat bepaalde zaken inefficiënt gebeuren en dat een automatisering zich opdringt. Als bedrijfsleider kan je er dan natuurlijk voor kiezen om in het bos van online tools, die je voor elke activiteit kan vinden, op zoek te gaan naar die ene webapplicatie die je alles biedt wat je zoekt. Helaas merk je snel dat deze applicatie zelden bestaat en dat je dus moet investeren in het aanpassen van de tool om deze meer bij jouw behoeften te laten aansluiten. Een verhaal waarvan het prijskaartje flink kan oplopen.

Net daarom specialiseert Blimp zich in de ontwikkeling van webapplicaties op maat van jouw bedrijf, activiteit en noden. Een lokaal of extern intranet? Een beheersysteem voor jouw agenda en die van jouw medewerkers? Een projectmanagement systeem? Met vastberadenheid en expertise worden ze voor jou ontwikkeld, met oog voor gebruiksvriendelijkheid voor zowel gebruiker als leidinggevende.


Analytics illustration

Analytics

Een belangrijk element in het succes van jouw website of webshop is het meten en interpreteren van de juiste cijfers. Ook online wil je namelijk graag weten via welke wegen bezoekers net wel of net niet op jouw website terecht komen, om hier vervolgens de juiste acties te kunnen aan koppelen. Hier stopt het echter niet. Als eigenaar wil je immers ook graag op de voet kunnen volgen of surfers ook effectief die acties ondernemen die belangrijk zijn voor het welslagen van jouw idee.

Blimp waakt niet alleen nauwgezet over een correcte installatie van de juiste codes, met veel plezier helpen we je ook bij het correct instellen van de nodige profielen en doelen in jouw Analytics account. Op die manier kan jij er als ondernemer zeker van zijn, dat jouw cijfers vanaf de eerste dag een precies beeld geven van de resultaten van jouw online projecten.


Klinkt interessant?

Neem contact op Of Bekijk projecten

Adres

Ledestraat 31A
9971 Lembeke
België

Kantoor

Durmakker 7
9940 Evergem
info@blimp.be

Financiële gegevens

BTW BE 0502 253 726
ING BE63 3631 1410 7608
BIC BBRUBEBB