Reli

Eenvoudig zoeken en boeken van vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk

Reli

Als online aanbieder van meer dan 300 vakantiewoningen in Frankrijk en Spanje, is een perfecte communicatie tussen website en het eigen intranet onontbeerlijk. Bovendien heb je er ook alle belang bij dat het vertonen van de juiste woningen en de verfijning volgens de criteria van de bezoeker, eenvoudig en feilloos verlopen.

Blimp ontwikkelde voor vakantiewoning specialist Reli de website die communiceert met de verschillende onderdelen. Deze is ook voorzien van een faceted search om het voor de bezoeker snel en makkelijk te maken om zoekresultaten te verfijnen.

Het resultaat: een website waarop bezoekers met plezier grasduinen in het aanbod en het aanbod probleemloos up-to-date blijft volgens beschikbaarheid.

Status

Lopend


Oximo

Verkoop je huis met meer winst!

Oximo

Het kopen en verkopen van een woning nagenoeg volledig online afhandelen? Oximo maakt het mogelijk. Via het beheersysteem op de oximo.be website maak je immers snel en eenvoudig je account aan, via dewelke je volledige controle hebt over het te verkopen pand of jouw selectie van woningen die je interessant vindt. Heb je jouw droomwoning gevonden? Ook het aankoopproces handel je feilloos af via deze online vastgoedmakelaar.

Het gebruiksgemak van de website en de ondersteuning door het Oximo-team zorgen ervoor dat de tijdsabsorberende, complexe stappen, eigen aan het kopen of verkopen van panden, zo vlot en bevattelijk mogelijk worden gemaakt voor zowel koper als verkoper.

Status

Lopend


Raamwinkel

Raamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen.

raamwinkel.be


Heb je een project?

Neem contact op Of Bekijk onze diensten

Adres

Ledestraat 31A
9971 Lembeke
Belgiƫ

Kantoor

Durmakker 7
9940 Evergem
info@blimp.be

Financiƫle gegevens

BTW BE 0502 253 726
ING BE63 3631 1410 7608
BIC BBRUBEBB